Saturday 20 July
Weerman Jannes Wiersema

Eerst bewolkt en lokaal lichte regen, vanmiddag perioden met zon

22 november 2019 door Jannes Wiersema

Vanochtend is het op de meeste plaatsen bewolkt en met name in het oosten zou lokaal lichte regen kunnen vallen. In de loop van de ochtend komen van het zuiden uit opklaringen het land binnen. In de middag zijn er velden met hoge bewolking maar ook perioden met zon en blijft het droog. De maximumtemperatuur ligt rond 8°C. De wind is zuid tot zuidoost en matig, later in de middag en in de avond draait de wind naar oost tot zuidoost.

Komende nacht  is er aanvankelijk weinig bewolking. In de loop van de nacht neemt de bewolking in het zuidwesten toe en kan er lichte regen vallen. In het noordoosten drijft in de loop van de nacht mogelijk laaghangende bewolking vanuit Duitsland binnen. De minimumtemperatuur ligt rond 3°C. Er staat een matige, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtige oostenwind.

Morgen is er vrij veel bewolking en in het zuidwesten kan er mogelijk lichte regen vallen. In het noordoosten is soms de zon nog even te zien. De maximumtemperatuur ligt rond 8°C. De oostenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig, in het Waddengebied mogelijk krachtig, 6 Bft.

Vooruitzichten

Vanaf maandag overgang naar zacht en wisselvallig weer.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

vrijdag 29 november tot en met vrijdag 06 december

Vanaf het weekeinde van 30 november iets afnemende neerslagkansen, maar een grote onzekerheid in de temperatuurverwachting. De kans op een kouder weertype is vrijwel net zo groot als aanhoudend zacht weer.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn