Tuesday 23 April
Weerman Jannes Wiersema

Eerst bewolkt met in het Noorden wat lichte regen, geleidelijk steeds meer zon.

22 juli 2019 door Jannes Wiersema

Vanochtend is er aanvankelijk hoge en in het noorden is het geheel bewolkt, met daar in de ochtend wat lichte regen. Vanuit het westen wordt het in de middag steeds zonniger. De middagtemperatuur loopt uiteen van 23°C in het uiterste noorden tot 28°C in het zuiden. De zuidelijke wind draait in de loop van de ochtend naar zuidwest tot west en wordt matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig. In het noordwestelijk kustgebied kan de wind ’s ochtends tijdelijk krachtig zijn. In de avond neemt de wind landinwaarts af naar zwak, langs de kust en op het IJsselmeer naar matig.

Komende nacht zijn er opklaringen en is het droog. Er kan wat nevel of een ondiepe mistbank ontstaan. De temperaturen dalen naar waarden rond de 16°C. De wind is zwak tot matig en komt uit een zuidelijke richting.

Morgen is het zonnig en met temperaturen tussen 30 en 34°C wordt het op veel plaatsen tropisch warm. Alleen in het noorden en aan de kust blijft de temperatuur met 28°C iets achter. De wind is zwak en komt uit uiteenlopende richtingen. Aan zee kan in de loop van de dag een wind van zee opsteken waardoor de temperatuur daar enkele graden daalt.

Vooruitzichten

Droog, zonnig en zeer warm weer met rond donderdag ook nachttemperaturen die op veel plaatsen (ruim) boven 20°C blijven. Vanaf vrijdag ongeveer 40% kans op onweersbuien en vanaf zaterdag minder warm.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

Maandag 29 juli tot en met Maandag 05 augustus

Eerst ongeveer 40% kans op zeer warm weer, vanaf woensdag 31 juli temperaturen meest rond normaal en toenemende kans op neerslag.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn