Wednesday 17 April
Weerman Jannes Wiersema

Eerst enkele (mist)banken. Daarna af en toe zon, op de meeste plaatsen droog.

09 september 2019 door Jannes Wiersema

De dag begint met mist(banken), vooral in het oosten en Nooordoosten. Deze lossen in de eerste helft van de ochtend weer op. Langs de westkust komen enkele buien voor. Verder zijn er perioden met zon en op veel plaatsen blijft het droog. De maximumtemperatuur ligt rond 18°C. De westelijke wind is zwak tot matig.

Komende nacht is er weinig bewolking en plaatselijk ontstaan weer mistbanken. De minima liggen tussen 10°C in het noordelijk kustgebied en plaatselijk 4°C landinwaarts. De wind is zwak en komt uit uiteenlopende richtingen.

Morgen  zijn er flinke zonnige perioden en blijft het op de meeste plaatsen droog. In het noorden is er wat meer bewolking en kan een enkele bui tot ontwikkeling komen. De maxima lopen uiteen van 17°C in het noorden tot 20°C in het zuiden. De wind is zwak, in het noordelijk kustgebied matig, later mogelijk vrij krachtig uit het noordwesten.

Vooruitzichten

Woensdag enige tijd regen, verder meestal droog en af en toe zon. Het weekeinde verloopt waarschijnlijk zonnig en droog. Middagtemperaturen rond 20°C met zowel in het begin als aan het einde van de week frisse nachten.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

Maandag 16 september tot en met Maandag 23 september

Een rustig en vrijwel droog weertype met waarschijnlijk (70% kans) temperaturen boven 20°C. De kans op warm nazomerweer met temperaturen rond 25°C bedraagt 30-40%.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn