Wednesday 17 April
Weerman Jannes Wiersema

Eerst mist, later op de dag steeds meer plaatsen zon.

16 november 2018 door Jannes Wiersema

De dag begint op veel plaatsen met mist of laaghangende bewolking. De eerste uren lopen de temperaturen uiteen van +6°C in Zeeland tot plaatselijk -2°C in het oosten. Overdag kan de mist op sommige plaatsen lange tijd hardnekkig zijn, vooral in het westen van het land. Uiteindelijk breekt de zon van het zuidoosten uit op steeds meer plaatsen door en het blijft droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 7°C plaatselijk in het westen tot 11°C in Zuid-Limburg. De oost- tot zuidoostenwind is zwak tot matig.

Vanavond en komende nacht is er weinig bewolking met nog slechts lokaal kans op een mistbank. Het blijft droog en de minimumtemperatuur varieert van rond het vriespunt in het oosten tot +4°C aan zee. De oostelijke wind is zwak tot matig.

Morgen is het zonnig, alhoewel er in het noorden ook wat bewolking kan voorkomen. De maximumtemperatuur komt rond 8°C uit en er staat een overwegend matige oostenwind.

Vooruitzichten

Zondag zonnig en droog. Daarna meer bewolking en met name woensdag en donderdag mogelijk wat (winterse) neerslag. De temperaturen dalen naar waarden ruim beneden normaal.

Vooruitzichten lange termijn

vrijdag 23 november tot en met vrijdag 30 november

Grote kans (90%) op een koud en overwegend droog weertype. Kleine kans (20-30%) op een koud en wisselvalliger weertype.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn