Friday 24 May
Weerman Jannes Wiersema

Eerst mistbanken, daarna zon. Later meer bewolking

29 april 2019 door Jannes Wiersema

Vanochtend komen er in het hele land plaatselijk dichte mistbanken voor. In de loop van de ochtend lost de mist op en krijgen we de zon te zien. Vanuit het noorden gaat gedurende de dag de bewolking wel toenemen, in het oosten is er kans op wat lichte regen. Op de meeste plaatsen blijft het echter droog. De middagtemperatuur varieert van 11°C in het noorden tot 16°C in het zuidoosten. De noordelijke wind word zwak tot matig, rond 3 Bft.

In de nacht van maandag naar dinsdag is het bewolkt. Het blijft droog en de minimumtemperatuur bedraagt ongeveer 8°C. De noordelijke wind is zwak tot matig.

Dinsdag is er eerst veel bewolking aanwezig, in de middag breekt de zon af en toe door. Het blijft wel droog en de middagtemperatuur loopt uiteen van 10°C op de Wadden tot 17°C daar waar de zon wat langer schijnt. De wind blijft noordelijk en matig van kracht.

Vooruitzichten

Eerst vrijwel droog met af en toe zon. Vanaf donderdag fris met geregeld regen of buien en soms vrij veel wind.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

maandag 06 mei tot en met maandag 13 mei

Waarschijnlijk (80%) oplopende temperaturen naar waarden die normaal zijn voor de tijd van het jaar. De kans op regen is eerst klein, maar later neemt de dagelijkse buienkans toe naar 50%.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn