Tuesday 23 April
Weerman Jannes Wiersema

Eerst nog een enkele bui, verder perioden met zon.

31 oktober 2018 door Jannes Wiersema

Vandaag is er ruimte voor de zon, wel drijven er velden hoge bewolking over. In de eerste helft van de ochtend komt er op een enkele plaats nog een bui voor, maar verder blijft het op veel plaatsen tot de avond droog. Vanaf het einde van de middag neemt de bewolking van het zuiden uit toe. Er kan dan in het zuiden plaatselijk wat regen vallen, in de avond is dit vooral in het westen het geval.

De middagtemperatuur komt uit op ongeveer 11°C. De wind draait van zuidwest naar zuidoost, is matig en aan de kust af en toe vrij krachtig.

In de nacht naar donderdag zijn er wolkenvelden, vooral landinwaarts ook enkele opklaringen. Op de meeste plaatsen blijft het droog en de minimumtemperatuur loopt uiteen van 5°C plaatselijk landinwaarts tot 9°C aan de kust. Er staat een zwakke tot matige zuidoostenwind.

Donderdag overdag is er af en toe zon. In de loop van de dag wordt de bewolking dikker en gaat het van het zuiden uit hier en daar licht regenen. De middagtemperatuur komt rond 12°C uit en er staat een overwegend matige zuidoostelijke wind.

Vooruitzichten

Vrij zacht met middagtemperaturen rond 11°C. Af en toe zon, maar op donderdag en vrijdag is er ook kans op wat regen of buien, in het weekend is het waarschijnlijk droog.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

woensdag 07 november tot en met woensdag 14 november

Grote kans (80%) op een vrij zacht weertype met overheersend droge momenten en slechts af en toe wat regen.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn