Sunday 16 June
Weerman Jannes Wiersema

Eerst nog enkele bui(tjes) maar vanuit het westen af en toe zon.

08 maart 2019 door Jannes Wiersema

Vandaag schijnt de zon af en toe en vooral in de ochtend is er nog kans op een paar buien. Later in de middag neemt de bewolking vanuit het westen weer toe en in de avond nemt de buienkans weer toe. De middagtemperatuur wordt ongeveer 9°C. De wind komt uit het westen en is matig, aan de kust (vrij) krachtig.

Komende nacht is er veel bewolking en zijn er perioden met regen. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 6°C en de zuidwestenwind is vrij krachtig boven land en krachtig tot hard aan de kust en boven het IJsselmeer.

Morgen zijn er wolkenvelden met kans op een enkele bui,soms is er ook ruimte voor wat zon. De middagtemperatuur ligt rond de 10°C. De westelijke wind is matig tot vrij krachtig en in het noorden af en toe krachtig, het is van tijd tot tijd erg vlagerig. Aan de kust en boven het IJsselmeer is de wind krachtig tot hard, in het Waddengebied mogelijk stormachtig, 8 Bft.

Vooruitzichten

Regelmatig regen of buien en vooral zondag ook redelijk veel wind met temperaturen overdag die rond de normale waarde voor de tijd van het jaar liggen, in de nachten ruim erboven.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

vrijdag 15 maart tot en met vrijdag 22 maart

Aanhoudend wisselvallige.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn