Sunday 25 February
Weerman Jannes Wiersema

Eerst nog enkele mistbanken, verder veel zon maar ook nog een bui.

29 oktober 2019 door Jannes Wiersema

In de noordelijke en noordwestelijke kustgebieden is het half bewolkt en drijven enkele lichte buien van zee binnen. Elders is het droog en komen er opklaringen voor waarin enkele mistbanken zijn ontstaan. Deze mistbanken lossen in de loop van de ochtend op waarna het op de meeste plaatsen zonnig wordt. In de zuidelijke helft komt tevens hoge bewolking voor. De temperaturen liggen in het oosten aanvankelijk nog rond het vriespunt. De middagtemperatuur wordt ongeveer 11°C. De zwakke tot matige wind draait in de loop van de dag naar noordoost tot oost.

Komende nacht is er weinig bewolking aanwezig en is er met name in het oosten kans op een mistbank. De minima variëren tussen +3°C langs de kust tot -1°C in het oosten. De oostenwind is meest zwak.

Morgenvroeg  lossen mistbanken spoedig op en wordt het een zonnige dag. De middagtemperatuur komt uit op ongeveer 10°C. De oostenwind is zwak tot matig.

Vooruitzichten

Overgang naar een wisselvallig weertype waarbij storingen ons geregeld bereiken en elke dag 60-70% kans is op neerslag

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

Dinsdag 05 november tot en met Dinsdag 12 november

Meest waarschijnlijk een licht wisselvallig weertype (elke dag 30% kans op een bui) met temperaturen rond of iets boven normaal (ca. 70% van de leden). In de tweede helft van de periode geleidelijk lagere temperaturen en kans op lichte vorst en/of mist in de nacht en ochtend.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn