Thursday 18 July
Weerman Jannes Wiersema

Eerst wolkenvelden, vanuit het O/ZO perioden met zon.

15 april 2019 door Jannes Wiersema

Er zijn vanochtend nog wolkenvelden, gaandeweg de dag komen er flinke perioden met zon. Het blijft droog en de middagtemperatuur ligt tussen 13°C op de Wadden en 17°C plaatselijk in het midden en zuiden van het land. De oostelijke wind is meest matig, in het Waddengebied vrij krachtig.

In de avond en komende is het vrijwel onbewolkt. De minima lopen uiteen van 2°C in het noordoosten tot 6°C in het zuidwesten. De wind is oost tot noordoost en matig, in het noordelijk kustgebied en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Morgen schijnt de zon volop, in het zuiden komt er later wat bewolking en in het uiterste zuiden kan in de namiddag en avond een enkele bui voorkomen. De maxima lopen uiteen van 13°C in het Waddengebied tot 19°C plaatselijk in het zuiden. De wind komt uit oost tot zuidoost en is matig, in het noordelijk kustgebied eerst.

Vooruitzichten

Woensdag af en toe zon en vooral in het zuiden enkele buien. Vanaf donderdag zonnig en droog met middagtemperaturen rond 20°C.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

maandag 22 april tot en met maandag 29 april

De dagelijkse kans op neerslag, waarschijnlijk in de vorm van buien, neemt de eerste dagen toe naar ca. 50%. Daarbij blijft de kans op temperaturen boven normaal groot (ca. 70%).

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn