Saturday 18 May
Weerman Jannes Wiersema

Enkele buien, vanavond regen

26 december 2012 door Jannes Wiersema

Het is wisselend bewolkt en er komen enkele buien voor. Later vanmiddag wordtde bewolking dikker en in de avond gaat het van het zuidwesten uit regenen. De maximumtemperatuur ligt rond 9 graden. De wind is zuidwest tot west, matig tot vrij krachtig, aan de kust krachtig, maar neemt in de middag tijdelijk af. Vanavond trekt de wind weer aan tot (vrij) krachtig, aan zee mogelijk hard en kunnen er zware windstoten voorkomen.

Komende nacht wordt het van het westen uit weer droog. Er staat dan een matige west- tot zuidwestenwind, aan de kust krachtig of hard. De minimumtemperatuur ligt rond 5 graden.

Morgen overdag is het bewolkt en tegen de middag gaat het van het westen uit opnieuw regenen. De meeste neerslag valt in het zuiden van het land. De maximumtemperatuur ligt rond 8 graden. De wind wordt geleidelijk matig en waait uit uiteenlopende richtingen, maar wordt uiteindelijk noordelijk.

Vooruitzichten

Temperaturen boven het langjarig gemiddelde. Aanvankelijk zo goed als droog, maar vanaf zondag weer van tijd tot tijd regen. Vooral zondagmiddag veel wind.

Vooruitzichten lange termijn
woensdag 02 januari tot en met woensdag 09 januari

Grote kans op het aanhouden van het (licht) wisselvallige en zachte weer. Circa 20% kans op temperaturen onder normaal, met in de nachten lichte vorst.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn