Tuesday 23 April
Weerman Jannes Wiersema

Geleidelijk meer zon

16 juli 2019 door Jannes Wiersema

De dag begint met veel bewolking met in het noorden soms wat lichte motregen, maar in de middag klaart het van het westen uit steeds meer op en wordt het overal droog. De temperaturen lopen op naar ongeveer 21°C. De wind is noordwestelijk, zwak, in het noordelijk kustgebied matig.

Komende nacht is er weinig bewolking en ontstaat vooral in het noorden en westen op enkele plaatsen mist. De minima liggen tussen 14°C aan de kust en 7°C plaatselijk in het oosten. De wind is zwak, uit uiteenlopende richtingen.

Morgen zijn er flinke zonnige perioden en het blijft in de zuidelijke helft van het land droog, maar in het noorden kan ’s middags een enkele bui tot ontwikkeling komen. De maxima lopen uiteen van 21°C aan de kust tot plaatselijk 26°C in het zuiden. De wind is overwegend zwak en komt uit uiteenlopende richtingen. In de middag kan langs de kust de wind van zee gaan waaien.

Vooruitzichten

Af en toe zon en vrijwel iedere dag kans op wat regen of enkele buien. Middagtemperaturen oplopend van ongeveer 23°C naar zomerse waarden vanaf zaterdag

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

dinsdag 23 juli tot en met dinsdag 30 juli

Grote kans (70%) op een droog weertype met maxima boven de langjaargemiddelde waarden en zo’n 30% kans op een licht wisselvallige weertype met middagtemperaturen iets onder het gemiddelde.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn