Tuesday 25 June
Weerman Jannes Wiersema

Geregeld zon en enkele buien.

06 september 2017 door Jannes Wiersema

Vanochtend trekt de buiige regen, in het noordoosten mogelijk met onweer, naar het oosten weg en klaart het van het westen uit op. In de middag is er een afwisseling van zon, wolken en een enkele bui. Het wordt in de middag ongeveer 18°C. De wind draait ook boven land naar west tot noordwest en wordt matig tot vrij krachtig. Langs de kust en boven het IJsselmeer is de wind (vrij) krachtig. In de avond neemt de wind iets af.

Kaart verwachtingen vandaag dag 

In de nacht naar donderdag is het wisselend bewolkt en trekken er enkele buien over het land. Overdag houden de buien aanvankelijk aan maar in de middag neemt het aantal buien geleidelijk af en krijgt de zon wat meer de ruimte. De minimumtemperatuur ligt rond 12°C, de maximumtemperatuur rond 18°C. De wind is zuidwest tot west en is zwak tot matig, langs de kust en op het IJsselmeer matig tot vrij krachtig.

Vooruitzichten

Vrijdag veel regen. Daarna wisselvallig en vrij koel weer met slechts af en toe zon en dagelijks regen of buien

foto van Jannes Wiersema.

Vooruitzichten lange termijn

woensdag 13 september tot en met woensdag 20 september

De eerste dagen nog een grote kans (80%) op regen of buien. Later in de periode neemt de dagelijkse neerslagkans geleidelijk af naar ca. 40%. Grote kans (80%) op middagtemperaturen rond of beneden normaal.

foto van Jannes Wiersema.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn