Monday 27 May
Weerman Jannes Wiersema

Grijs en kil weekeinde.

24 november 2018 door Jannes Wiersema

Vandaag is het grijs en nevelig met vanochtend plaatselijk ook mist. Verder kan er in het zuidoosten soms wat lichte regen vallenhet No heeft eerst nog opklaringen met lichte vorst. Met maximumtemperaturen die uitkomen rond 4°C is het ronduit kil. De wind is oost tot noordoost en is overwegend matig, langs de noord(west)kust soms vrij krachtig. In het zuidoosten wordt de wind in de middag veranderlijk.

Komende nacht is het bewolkt en nevelig, mogelijk ontstaat er hier en daar mist. In het oosten valt af en toe lichte regen, lokaal is ook natte sneeuw mogelijk. De minimumtemperatuur bedraagt circa +1°C bij een zwakke tot matige wind uit oost tot noordoost.

Zondag is er weinig verandering in het weerbeeld. Aanvankelijk kan er in het noordoosten nog wat lichte regen vallen, vanaf het einde van de middag kan dat ook het geval zijn in het uiterste zuidoosten. Er staat een matige noordoostenwind en het wordt ’s middags niet warmer dan een graad of 4.

Vooruitzichten

Vrij koud, bewolkt en overwegend droog. Dinsdag en woensdag ook wat zon. Vanaf donderdag overgang naar (vrij) zacht en wisselvallig weer met af en toe regen.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

zaterdag 01 december tot en met zaterdag 08 december

Vrij zacht, de dagelijkse neerslagkans ligt rond 70%.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn