Sunday 16 June
Weerman Jannes Wiersema

Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui

30 juli 2017 door Jannes Wiersema

Het is half tot zwaar bewolkt en er trekken enkele buien over, soms met onweer. In de middag klaart het van het westen uit op. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 20°C vlak aan zee tot 25°C in het oosten. De zuidwestelijke wind is zwak tot matig, aan de kust (vrij) krachtig. In de loop van de dag neemt de wind aan de kust af.

Waarschuwing land 0 new 

Komende nacht kan er in de kustgebieden nog een enkele bui voorkomen, in de rest van het land blijft het droog met enkele opklaringen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 16°C aan zee tot een graad of 12 plaatselijk in het binnenland. De zuidelijke wind is zwak tot matig, aan de kust en op het IJsselmeer matig tot vrij krachtig.

Maandag overdag blijft het op veel plaatsen droog. Alleen in het westen en noorden kan een enkele bui tot ontwikkeling komen. De zon is geregeld te zien en de maximumtemperatuur loopt uiteen van 20°C op de Wadden tot 25°C in het zuidoosten. De wind draait in de loop van de dag naar zuidwest tot west en wordt matig, aan de kust vrij krachtig. In de avond neemt de wind sterk af.

Vooruitzichten

Wisselvallig met temperaturen rond normaal.

foto van Jannes Wiersema.

Vooruitzichten lange termijn

zondag 06 augustus tot en met zondag 13 augustus

Grote kans op licht wisselvallig weer met temperaturen rond of iets onder normaal.

foto van Jannes Wiersema.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn