Monday 24 June
Weerman Jannes Wiersema

In de ochtend opklaringen met enkele bui in het NO, vanmiddag in de noorden lichte regen.

08 september 2018 door Jannes Wiersema

Vanochtend zijn er wolkenvelden, maar ook wat opklaringen met af en toe de zon. Vanmiddag toenemende bewolking vanuit het westen met in de noordelijke provincie’s wat lichte regen. In de rest van het land blijft het zo goed als droog. Met middagtemperatuur van 17°C is het opnieuw te koud voor de tijd van het jaar. De wind komt uit west tot zuidwest en is matig, aan de kust vrij krachtig en langs de noordkust af en toe krachtig 3 – 6 Bft.

Vanavond en komende nacht zijn er wolkenvelden, met in het uiterste noorden af en toe regen. Elders blijft het droog. De minima dalen naar 15°C langs de kust tot 10°C in het oosten. De zuid- tot zuidwestenwind is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig tot krachtig 2 – 6 Bft.

Morgenochtend trekken de wolkenvelden langzaam naar het noorden weg en ’s middags breekt vanuit het zuiden de zon door,maar of de opklaringen ook het Noorden bereiken is nog maar de vraag. Verder vrij grote temperatuursverschillen tussen het Zuiden en Noorden van ons land met 22 tot lokaal mogelijk 25 °C in het vrij zonnige Zuiden,in het noorden en midden wordt het niet veel warmer dan 19°C tot 20 °C. Het blijft wel op de meeste plaatsen droog. De zuid(west)enwind is matig, aan de kust mogelijk vrij krachtig 3 – 5 Bft.

Vooruitzichten

Wisselend bewolkt en licht wisselvallig en vrij normale temperatuur van rond of net iets boven de 20 °C,allleen Woensdag kan het in het Zuiden nog 25 °C worden.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

zaterdag 15 september tot en met zaterdag 22 september

Licht wisselvallig met af en toe wat regen of een paar buien(tjes) met temperatuur rond normaal voor half September van ca 19 graden.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn