Tuesday 21 May
Weerman Jannes Wiersema

In het NO nog opklaringen met daar straks de zon,elders vanuit het Zw bewolkt en in de middag regen

24 september 2019 door Jannes Wiersema

In het noordoosten en oosten zijn eerst nog enkele opklaringen aanwezig,voor de rest is het zwaar bewolkt en zeer lokaal valt wat lichte regen. In de middag gaat het van het zuidwesten uit overal enige tijd regenen. Vanavond trekt de regen weg naar het noordoosten, maar trekken er van het zuidwesten uit enkele buien het land binnen. De middagtemperaturen lopen uiteen van 17°C in het zuidwesten tot 21°C in het uiterste noordoosten. De zuid- tot zuidoostenwind neemt toe naar matig, langs de kust en op het IJsselmeer naar vrij krachtig, later mogelijk krachtig. In de avond draait de wind naar het zuidwesten.

Komende nacht is het zwaar bewolkt met langs de westkust enkele buien. In het noordwestelijk kustgebied is er een kleine kans op onweer. De minima liggen rond 14°C. De wind is zuid tot zuidwest, matig, aan de kust vrij krachtig, aan de westkust af en toe krachtig.

Morgen is het zwaar bewolkt met vooral in het noordwesten eerst nog een bui. In de middag gaat het van het zuidwesten uit regenen. In de avond wordt het geleidelijk iets droger. De middagtemperatuur ligt rond 17°C. De zuid- tot zuidwestenwind is matig, aan de kust vrij krachtig en aan de zuidwestkust later krachtig.

Vooruitzichten

Van tijd tot tijd regen(buien) en maximumtemperaturen tussen 16 en 20°C. Vooral ’s nachts temperaturen ruim boven normaal.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

Dinsdag 01 oktober tot en met Dinsdag 08 oktober

De dagelijkse neerslagkans neemt af naar ca. 50%. Vrij grote kans (60%) op maxima rond of iets onder normaal.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn