Tuesday 23 April
Weerman Jannes Wiersema

In het noorden en midden eerst wolkenvelden, verder is het zonnig.

28 juni 2019 door Jannes Wiersema

De ochtend begint in het noorden en midden met wolkenvelden die geleidelijk oplossen. Verder is het zonnig. De temperaturen lopen op naar waarden tussen 19°C aan de noordkust en 28°C plaatselijk in het zuidoosten van het land. De wind is zwak tot matig uit het noordoosten.

Vannacht is het overal helder. De minima lopen uiteen van 9°C in het noorden tot 15°C in het zuiden. De wind draait naar het oosten en is zwak, aan zee en op het IJsselmeer matig.

Morgen overdag is het zonnig. De temperaturen lopen snel op en bereiken aan het einde van de middag een maximum dat varieert van 25°C op de Wadden tot lokaal 35°C in de Achterhoek en Limburg. De wind wordt zuidoostelijk en is zwak, aan zee en op het IJsselmeer matig. In het noordelijk kustgebied draait de wind in de middag naar noordoost en halverwege de avond weer terug naar zuidoost.

Vooruitzichten

Meest zonnig en droog, al kan er maandag of dinsdag wel wat lichte regen of een bui vallen. Zondag is het nog te warm voor de tijd van het jaar, maandag volgt er een overgang naar een weertype met meer bewolking en temperaturen net onder normaal.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

vrijdag 05 juli tot en met vrijdag 12 juli

Licht wisselvallig met temperaturen net onder normaal en een dagelijkse neerslagkans in de orde van 20-30%. In de loop van de periode geleidelijk toenemende kans op temperaturen boven normaal.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn