Sunday 25 February
Weerman Jannes Wiersema

In het noorden wisselend bewolkt met nog een enkele bui,elders droog en zon

02 september 2019 door Jannes Wiersema

Vanochtend is het vrij zonnig en droog met brede opklaringen, maar in het noorden en noordoosten valt nog  enkele buien. In de loop van de ochtend ontwikkelen zich enkele stapelwolken. De middagtemperatuur ligt tussen 18°C in het noordelijk kustgebied en 21°C in het zuidoosten. De wind is meest matig uit westelijke richtingen, langs de kust aanvankelijk nog vrij krachtig. In de avond draait de wind naar zuidwest en neemt aan zee toe naar vrij krachtig.

Komende nacht neemt de bewolking van het westen uit toe en gaat het in het noorden van het land af en toe licht regenen. In het zuiden blijft het droog en zijn er enkele opklaringen. De minimumtemperatuur varieert van 8°C plaatselijk in het zuidoosten tot 14°C aan zee. De zuidwestenwind is landinwaarts zwak tot matig, aan zee vrij krachtig en mogelijk af en toe krachtig.

Morgen  is er af en toe zon, maar zijn er ook wolkenvelden. Bovendien kan in het midden en noorden af en toe lichte regen vallen. In de avond wordt het geleidelijk overal droog en klaart het vooral in de zuidelijke helft op. De middagtemperatuur ligt tussen 19°C in het noordelijk kustgebied en 23°C in het zuidoosten. Er staat een meest matige, aan zee vrij krachtige west- tot zuidwestenwind. Later op de dag neemt de wind iets af.

Vooruitzichten

Woensdag, vrijdag en zaterdag passeren storingen, er is dan een grote kans op neerslag. Op de overige dagen 30-40% kans op neerslag. Temperaturen rond of net onder het langjarig gemiddelde.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

Maandag 09 september tot en met Maandag 16 september

30-40% kans op temperaturen rond het langjarig gemiddelde en ca. 50% kans op temperaturen daaronder. Elke dag 30-40% kans op neerslag.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn