Sunday 25 February
Weerman Jannes Wiersema

In het oosten eerst mist. Verder enkele buien met kans op onweer

07 september 2019 door Jannes Wiersema

Vanochtend komt er in het midden, oosten en noordoosten (dichte) mist voor. De mist lost in de loop van de ochtend op. Verder is het vandaag wisselend bewolkt en komen er buien voor. Vanochtend vooral in de kustprovincies, vanmiddag ook elders en dan kunnen het soms felle buien zijn, plaatselijk met onweer en korrelhagel. In de avond klaart het landinwaarts geleidelijk op en wordt het overwegend droog, in de kustgebieden komen dan nog steeds enkele buien voor. Het wordt maximaal een graad of 18 en de wind is west tot zuidwest, zwak tot matig. In de loop van de dag wordt de wind van het noordwesten uit noordwestelijk en matig, in de kustgebieden en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.

Komende nacht trekken er enkele buien over het land, maar de kans op onweer neemt af. De wind komt uit noord tot noordwest en neemt af naar zwak tot matig boven land en vrij krachtig langs de kust. De minimumtemperatuur ligt rond de 10°C.

Ook morgen komen er nog enkele buien voor. In de loop van de dag nemen deze in aantal en activiteit af. Verder komt de zon geregeld tevoorschijn, alleen in het zuidoosten blijft mogelijk meer bewolking aanwezig. De middagtemperatuur ligt rond 17°C en er staat een matige noordwestelijke wind

Vooruitzichten

Vanaf maandag meestal droge perioden met af en toe zon. De middagtemperatuur loopt op richting 20°C

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

Zaterdag 14 september tot en met Zaterdag 21 september

De dagelijkse neerslagkans neemt toe naar 40%. De temperatuurverwachting is onzeker met tamelijk grote spreiding rond de normale waarden voor de tijd van het jaar.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn