Tuesday 25 June
Weerman Jannes Wiersema

Meest bewolkt en af en toe regen.

03 mei 2017 door Jannes Wiersema

Er is tamelijk veel bewolking en het regent af en toe. In de loop van de ochtend wordt het van het oosten uit droog en in de middag breekt vervolgens de zon soms door. Dan kunnen er wel weer enkele buien tot ontwikkeling komen. Aan het einde van de middag en in de avond kan er in het zuiden ook onweer voorkomen. Het wordt ’s middags circa 15°C. De wind is oost tot noordoost en zwak tot matig, in het Waddengebied vrij krachtig tot krachtig.

foto van Jannes Wiersema. 

In de nacht naar donderdag is het half tot zwaar bewolkt met vooral in het zuiden nog een enkele bui. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 10°C in het zuiden tot 6°C in het noordoosten van het land. De noordoostelijke wind is zwak tot matig, in het Waddengebied vrij krachtig tot krachtig.

Donderdag overdag is er tamelijk veel bewolking en kan het met name in het noorden soms (licht) regenen. De middagtemperatuur ligt rond 11°C in het noorden van het land en rond 14°C in het zuiden. De noordoostelijke wind is zwak tot matig en neemt geleidelijk toe naar matig tot vrij krachtig. In het Waddengebied is sprake van een overwegend krachtige wind.

Vooruitzichten

In het weekend vrij zacht en af en toe zon. Na het weekend temperaturen rond of iets onder normaal en overwegend droog.

foto van Jannes Wiersema.

Bron: buienradar

Vooruitzichten lange termijn

woensdag 10 mei tot en met woensdag 17 mei

Een toenemende kans op neerslag, maar ook af en toe zon. De kans op een warmer weertype is ongeveer even groot als de kans op een koeler weertype.

foto van Jannes Wiersema.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn