Friday 24 May
Weerman Jannes Wiersema

Meest bewolkt, in het noorden mist. Vanmiddag mogelijk wat zon.

21 november 2019 door Jannes Wiersema

Vanochtend is het bewolkt met in het noordoosten mist. In de loop van de ochtend zal de mist optrekken maar het blijft wel grijs en nevelig. Vanmiddag zou in de zuidelijke helft de zon even tevoorschijn kunnen komen, daar is echter vrij veel hoge bewolking aanwezig. Het blijft overal droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 2°C in het noorden tot lokaal 6°C daar waar de zon nog even schijnt. De wind komt uit het oosten tot zuidoosten en is matig.

In de nacht naar vrijdag is het half tot zwaar bewolkt, plaatselijk kan wat lichte regen vallen. De minimumtemperatuur ligt rond +1°C. De wind is zuidoostelijk en meest matig.

Vrijdag overdag komt er vanuit het zuiden geleidelijk meer ruimte voor de zon. Het blijft vrijwel overal droog. De middagtemperatuur ligt rond 7 °C. De wind komt uit het zuidoosten en is matig.

Vooruitzichten

Tijdens het weekeinde nog meestal droog en soms wat zon, vanaf maandag wisselvallig. Met middagtemperaturen rond 10°C is het zacht, de minima komen ruim boven nul uit.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

Donderdag 28 november tot en met Donderdag 05 december

Aanvankelijk voortzetting van het zachte en wisselvallige weertype. Vanaf het weekeinde van 30 november iets afnemende neerslagkansen, maar een grote onzekerheid in de temperatuurverwachting. De kans op een kouder weertype is vrijwel net zo groot als aanhoudend zacht weer.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn