Monday 4 March
Weerman Jannes Wiersema

Nevelig en lokaal dichte mist, later perioden met zon en droog

25 november 2019 door Jannes Wiersema

In het algemeen is er veel bewolking, lokaal is het nevelig of komt er dichte mist voor. De nevel en mist verdwijnen in de loop van de ochtend op de meeste plaatsen. Verder komt op steeds meer plaatsen af en toe de zon te voorschijn. Het blijft droog. Vanavond wordt de bewolking in het westen dikker en daar kan het plaatselijk even licht regenen. In het noordoosten is er vanavond opnieuw kans op mist. De middagtemperatuur wordt 8°C in het noorden tot plaatselijk 11°C in het zuiden. De wind is zwak tot matig uit zuid tot zuidoost.

Komende nacht wordt het overal bewolkt en gaat het af en toe regenen of motregenen. Eventuele mist in het noordoosten verdwijnt in de loop van de nacht. De minimumtemperatuur varieert van 3°C in het oosten tot 8°C aan de zuidwestkust. Er staat een zwakke tot matige wind uit zuid tot zuidoost.

Morgen overheerst de bewolking en valt er plaatselijk wat regen. Grote hoeveelheden worden daarbij niet verwacht. De middagtemperatuur komt uit rond 11°C. De wind is zuidelijk en overwegend matig.

Vooruitzichten

Tot het weekeinde vrij zacht, weinig zon en van tijd tot tijd regen. Vanaf vrijdag af en toe zon, meest droog en minder zacht.. Geleidelijk dalen de middagtemparturen van 11 graden op dinsdag naar ongeveer 5 graden in het weekeinde. In het weekeinde ’s nachts en de vroege ochtend kans op lichte vorst of vorst aan de grond.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

Maandag 02 december tot en met Maandag 09 december

Grote kans (60%) op overgang naar zachter en licht wisselvallig weertype met temperaturen boven de langjaargemiddelde waarden.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn