Tuesday 23 July
Weerman Jannes Wiersema

Op de meeste plaatsen zonnig, maar in het noorden ook wolkenvelden.

20 september 2019 door Jannes Wiersema

Vandaag wordt het na het oplossen van de lokale mistbanken op de meeste plaatsen zonnig en blijft het droog. In het noorden komen echter wolkenvelden voor waaruit mogelijk plaatselijk een spat regen valt. De maxima lopen uiteen van 17°C aan de noordkust tot 20°C in het zuidoosten. De wind wordt op steeds meer plaatsen oostelijk en neemt toe naar zwak tot matig, in het zuidwestelijk kustgebied mogelijk naar vrij krachtig.

Komende nacht is het onbewolkt met in het noordoosten kans op mist. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C en de oostelijke wind is zwak tot matig.

Morgen lost de mist in het noordoosten snel op. Het wordt zonnig en de maximumtemperaturen lopen uiteen van 20°C op de Wadden tot plaatselijk 25°C in het zuiden. De oostelijke wind is overwegend matig.

Vooruitzichten

Zondag nog vrij warm, later kans op een regen- of onweersbui. Daarna overgang naar een wisselvallig weertype met geregeld regen of enkele buien en lagere temperaturen.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

Vrijdag 27 september tot en met Vrijdag 04 oktober

Aanvankelijk grote kans (80-90%) op voortzetting van het wisselvallige weertype met temperaturen rond of iets beneden normaal. Later in de periode mogelijk een overgang naar een droger weertype.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn