Monday 15 April
Weerman Jannes Wiersema

Op veel plaatsen eerst nog mist of mistbanken, verder zonnige perioden.

24 september 2017 door Jannes Wiersema

Op uitgebreide schaal mist of mistbanken. Vanochtend lossen nevel en mist langzaam op. In de loop van de dag zijn er perioden met zon. Het blijft (vrijwel overal) droog. De temperatuur loopt op naar 18°C, in het zuiden naar 20°C. De wind is zwak tot matig en wordt in de loop van de dag overal oostelijk.

Waarschuwing land 0 new Kaart verwachtingen vandaag dag

Komende nacht ontstaan er opnieuw mistbanken. Aan het einde van de nacht kan er in het noordoosten lichte regen vallen. De minimumtemperatuur komt uit op 8°C. De oostelijke wind is zwak tot matig.

Maandag start de dag met mist of lage bewolking. Later zijn er wolkenvelden en het blijft vrijwel overal droog. De maximumtemperatuur varieert van 16°C in het noordwesten tot lokaal 19°C in het zuiden. De oostelijk wind is zwak tot matig.

Vooruitzichten

Rustige herfstweer met af en toe zon, weinig wind en maximumtemperaturen rond 19°C. Eerst meest droog, maar vanaf donderdag toenemende neerslagkans.

foto van Jannes Wiersema.

Vooruitzichten lange termijn

zondag 01 oktober tot en met zondag 08 oktober

Grote kans (80%) op het aanhouden van een onbestendig weertype met daling van maximumtemperaturen naar iets onder de langjaargemiddelde waarden.

foto van Jannes Wiersema.

Bron: KNMI

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn