Tuesday 25 June
Weerman Jannes Wiersema

Op veel plekken regen, overdag ook droge momenten. Donderdag een bui.

27 december 2017 door Jannes Wiersema

Het is bewolkt en het regent op de meeste plekken. In de ochtend trekt regen noordoostwaarts. In het noorden en oosten kan het tot in de middag blijven regenen. Elders wordt het overwegend droog met een enkele opklaring. In de middag neemt in het westen de kans op een bui toe. De middagtemperatuur ligt rond 6°C. De wind is zuid- tot zuidoost en matig, aan de kust en op het IJsselmeer (vrij) krachtig. In de loop van de dag wordt de wind zwak en komt dan uit uiteenlopende richtingen. Aan de (zuid)westkust wordt de wind in de avond noordwestelijk en krachtig tot hard.

Kaart verwachtingen vandaag dag Kaart verwachtingen morgen nacht

Morgenavond en aan het begin van komende nacht trekt een regenzone over Nederland oostwaarts. Minima liggen rond 3°C. De wind draait naar noordwest en neemt toe naar matig, aan de kust krachtig, af en toe hard.

Morgen overdag is het wisselend bewolkt met enkele buien, soms met korrelhagel. Er is kans op onweer. De middagtemperatuur ligt rond 6 °C. De wind is noordwest en matig, aan de kust krachtig, af en toe hard.

Vooruitzichten

Wisselvallig met vrijdag kans op (natte) sneeuw. In de nacht naar vrijdag kans op lichte vorst. Komend weekeinde overgang naar zacht weer. Aan het begin van het nieuwe jaar zet zich weer een lichte daling van de temperatuur in.

foto van Jannes Wiersema.

Vooruitzichten lange termijn

woensdag 03 januari tot en met woensdag 10 januari

Grote kans (ca. 60-70%) op een zacht en wisselvallig weertype.

foto van Jannes Wiersema.

Bron: KNMI

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn