Saturday 18 May
Weerman Jannes Wiersema

Perioden met zon en een enkele bui in het Noorden en Midden.

15 september 2018 door Jannes Wiersema

Wolkenvelden en perioden met zon met in het Noorden en enkele bui. De middagtemperatuur  rond 19°C en de westelijke wind is matig, in het noordelijk kustgebied af en toe (vrij) krachtig 3 – 5 Bft. In de avond wordt de wind zuidwestelijk en zwak tot matig 2 – 3 Bft.

Vanavond en komende nacht zijn er flinke opklaringen in het grootste deel van het land,alleen in het Waddengebied is er meer bewolking met plaatselijk nog een bui. Het koelt af naar 8 in het binnenland tot 11°C langs de kust en in de bewolkingsgebieden. De wind draaid naar het  zuiden en is meest zwak maar aan zee en op het IJsselmeer blijft een meest matige zuidwestenwind staan 2 – 4 Bft.

Morgen is er veel sluierbewolking aanwezig waar de zon waterig doorheen schijnt. Het blijft droog en met middagtemperatuur van 19°C op de Wadden totlokaal  23°C in het zuidoosten. De wind is zuidwestelijk en matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig 3 – 6 Bft.

Vooruitzichten

 Zonnige perioden en overwegend droog. maximum temperatuur rond 23°C, alleen Dinsdag zomers warm met maxima van ongeveer 26-28°C.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

zaterdag 22 september tot en met zaterdag 29 september

Aanhoudend overwegend droog. met geregeld zon en toenemende kans op koeler weer.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn