Monday 27 May
Weerman Jannes Wiersema

Perioden met zon en kans op een enkele bui,vanavond vanuit het Westen regen

16 augustus 2019 door Jannes Wiersema

Er zijn perioden met zon maar later op de dag is er verspreid over het land kans op een kleine bui(tje). De middagtemperatuur ligt rond 22°C. In de avond neemt de bewolking toe en later valt in het westen af en toe regen. De zuidwestenwind is matig, langs de kust wordt de wind in de middag (vrij) krachtig 3 – 6 Bft.

Komende nacht is het bewolkt en regent het af en toe. De minimumtemperatuur ligt rond 17°C en de zuidwestenwind is matig, aan zee (vrij) krachtig 4 – 6 Bft.

Morgen is het in de oiochtend overwegend bewolkt en regent het van tijd tot tijd,later meer buiige regen. In de loop van de middag wordt het van het westen uit droog en gaat de bewolking wat breken met hier en daar wat zon. De zuidwestenwind blijft matig, aan zee (vrij) krachtig 4 – 6 Bft en de middagtemperatuur ligt rond 22°C.

Vooruitzichten

Zondag perioden met regen. Daarna overwegend droog en temperaturen meestal iets beneden normaal.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

Vrijdag 23 augustus tot en met Vrijdag 30 augustus

Grote (75%) kans op aanhoudend droog weer met zonnige perioden. De temperaturen liggen rond normaal. Later in de periode iets toenemende kans op neerslag en toenemende onzekerheid in de temperatuur.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn