Tuesday 23 July
Weerman Jannes Wiersema

Perioden met zon en overwegend droog.

08 november 2019 door Jannes Wiersema

Op veel plaatsen is het zonnig, slechts af en toe trekt er wat bewolking over. In het uiterste noordwesten is er aanvankelijk nog kans op een enkele bui. De middagtemperatuur wordt ongeveer 9°C. De wind is zuidelijk en zwak tot matig, in het noordwestelijk kustgebied eerst af en toe vrij krachtig.

Komende nacht zijn er enkele wolkenvelden maar ook brede opklaringen aanwezig waarin een mistbank kan ontstaan. Vooral in de kustgebieden kan er een bui vallen. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 4°C in het zuidwesten tot rond het vriespunt in het noordoosten. De wind komt uit een zuid- tot zuidwestelijke richting en is zwak tot matig, langs de westkust vrij krachtig.

Morgen begint op veel plaatsen met nevel en lokaal ook mist, die in de loop van de ochtend overgaan in lage bewolking. In de loop van de middag breekt vooral in het zuiden de zon steeds vaker door. In de noordelijke helft blijft het overwegend bewolkt en kunnen er enkele buien voorkomen. De middagtemperatuur wordt ongeveer 9°C. De zuidenwind is zwak tot matig, draait geleidelijk naar west- tot zuidwest en neemt dan toe naar matig tot vrij krachtig, in de kustgebieden en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig.

Vooruitzichten

Zondag droog en soms zon. Daarna overwegend bewolkt en vooral op maandag en dinsdag af en toe regen of enkele buien. De temperatuur ligt rond of net onder de normaal.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

Vrijdag 15 november tot en met Vrijdag 22 november

De dagelijkse neerslagkans ligt rond 40% en de temperatuur ligt waarschijnlijk enkele graden beneden de normaal (ca. 70% kans).

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn