Sunday 16 June
Weerman Jannes Wiersema

Perioden met zon en wolkenvelden, met in het Zuidwesten kans op regen.

11 oktober 2018 door Jannes Wiersema

Er zijn vandaag perioden met zon, maar van het zuiden uit drijven soms ook wolkenvelden over. In met name het Zuidwesten van ons land valt er uit de bewolking wat regen, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. De middagtemperatuur loopt uiteen van 19°C op de Wadden tot 25°C plaatselijk in het zuidoosten. Er staat een overwegend matige zuid- tot oostenwind 3 – 4Bft.

Komende nacht trekken er van het zuidwesten uit opnieuw wolkenvelden over het land, vooral in het zuidwesten kan daaruit een bui vallen met kleine kans op onweer. De minima liggen rond 14°C. De wind is zuidelijk, zwak tot matig, aan de kust vrij krachtig 2 – 5 Bft.

Morgen overdag is het vrij zonnig, al kan er af en toe wel sluierbewolking voorkomen. De middagtemperatuur ligt tussen 19°C in het Waddengebied en 25°C in het zuidoosten. De wind komt uit het zuiden en is matig, aan de westkust af en toe vrij krachtig 3 – 5 Bft.

Vooruitzichten

Zaterdag nog zomers warm met maximumtemperaturen rond 25°C. Vanaf zondag of mogelijk maandag overgang naar een koeler en wisselvalliger weertype.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

donderdag 18 oktober tot en met donderdag 25 oktober

 wisselvallig. Maximumtemperaturen eerst rond normaal, de kans op waarden beneden normaal neemt later toe naar 60%.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn