Thursday 18 April
Weerman Jannes Wiersema

Perioden met zon, in het zuidoosten eerst bewolkt en regen.

27 mei 2019 door Jannes Wiersema

Vandaag zijn er zonnige perioden, maar is er ook sluierbewolking. In het zuidoosten is het eerst nog bewolkt en in het zuiden van Limburg kan in de ochtend nog wat regen vallen. Verder is het droog, maar in de avond kan in het noordwesten een enkele bui van zee binnendrijven. De middagtemperatuur ligt tussen 15°C aan de noordwestkust en lokaal 20°C in het zuidoosten. De wind komt uit west tot noordwest en is meest matig.

Komende nacht is het wisselend bewolkt met hier en daar een bui. De minima liggen rond 10°C. De wind is zuidwestelijk, zwak tot matig.

Morgen  is het wisselend bewolkt en ontstaan er van het westen uit buien. In de middag komen er in het oosten en zuiden stevige buien voor, daar is dan ook onweer mogelijk. In het noorden en westen is de kans op buien dan kleiner. De middagtemperatuur ligt rond 16°C. De meest matige wind draait van west tot zuidwest naar noord tot noordwest en neemt aan de kust toe naar vrij krachtig.

Vooruitzichten

Woensdag droog en perioden met zon, donderdag en vrijdag kans op regen. Temperaturen rond 16 graden. Vanaf zaterdag warm en droog.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

maandag 03 juni tot en met maandag 10 juni

De kans (60%) op een rustig en droog weertype is iets groter dan de kans (40%) op wisselvalliger weer. Aanvankelijk grote kans op warmer dan normaal weer, maar in de loop van de periode neemt de kans op een overgang naar koeler weer tijdelijk toe.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn