Monday 27 May
Weerman Jannes Wiersema

Vanuit het noorden droger met wat opklaringen, vrij veel wind.

01 januari 2019 door Jannes Wiersema

Vanochtend overheerst op veel plaatsen de bewolking en valt er plaatselijk wat regen. Van het noorden uit komen er in de loop vd ochtend enkele opklaringen, maar in het noordoosten kan lokaal nog een lichte bui overtrekken. De maximumtemperatuur ligt rond 9°C. De wind draait van west naar noordwest en neemt toe naar matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer naar krachtig tot hard. In het Waddengebied wordt de wind in de loop van de middag stormachtig, 8 Bft, met zware windstoten tot circa 85 km/uur.

In de avond en komende nacht wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar af en kan er zeer lokaal een lichte bui voorkomen. Het koelt af naar 1°C in het zuidoosten tot 7°C aan zee. De noord- tot noordwestenwind is boven land matig, in het noorden vrij krachtig en aan zee krachtig tot hard. Aanvankelijk is de wind op de Wadden mogelijk nog stormachtig, 8 Bft, met daar zware windstoten rond 80 km/uur.

Morgen is er af en toe zon,met kans op een buitje, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. De middagtemperatuur komt rond 7°C uit. De wind is noordelijk en matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig tot hard. In de loop van de dag neemt de wind boven land af naar zwak tot matig, aan zee naar matig tot vrij krachtig.

Vooruitzichten

Eerst wisselend bewolkt en droog met temperaturen rond 7 °C. ’s Nachts tijdens opklaringen lichte vorst. Vanaf vrijdag vrij zacht met af en toe regen.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

dinsdag 08 januari tot en met dinsdag 15 januari

wisselvallig  met temperaturen rond of boven normaal.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn