Wednesday 7 June
Weerman Jannes Wiersema

Rustig zomerweer.

27 augustus 2017 door Jannes Wiersema

De ochtend start lokaal met mist(banken) en in het zuidelijke helft van het land met wolkenvelden. De mist lost snel op. In de loop van de dag komt op steeds meer plaatsen de zon erbij. Het blijft overal droog. De maxima liggen tussen 20°C in het noordelijk kustgebied en 25°C plaatselijk in het zuiden. De wind is zwak tot matig en komt overwegend uit het noordwesten of noorden.

Kaart verwachtingen vandaag dag Waarschuwing land 0 new

Komende nacht is er weinig bewolking. Plaatselijk ontstaat (grond)mist. De minima liggen tussen 15°C aan de kust en 10°C in het noordoosten. De wind is zwak uit uiteenlopende richtingen.

Maandag overdag is er veel zon. De middagtemperatuur varieert van 22 graden in het noordelijk kustgebied tot plaatselijk 27°C in het zuiden. De wind is overwegend zwak en komt uit uiteenlopende richtingen.

Vooruitzichten

Dinsdag perioden met zon en zomers warm. Vanaf woensdag daling van middagtemperaturen naar ongeveer 19°C en iedere dag kans op wat regen..

 foto van Jannes Wiersema.

Vooruitzichten lange termijn

zondag 03 september tot en met zondag 10 September

Grote kans (80-90%) op het aanhouden van het rustige weertype met ca. 50% kans op neerslag, waarbij de maxima rond of iets onder de normale waarden voor de tijd van het jaar worden verwacht.

foto van Jannes Wiersema.

Bron: KNMI

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn