Monday 4 March
Weerman Jannes Wiersema

Steeds meer zon

22 mei 2019 door Jannes Wiersema

De ochtend begint bewolkt met lokaal een spattje regen en in Zeeland komt plaatselijk mist voor. In de loop van de ochtend breekt de zon op steeds meer plaatsen door. In de middag schijnt de zon volop met slechts hier en daar een stapelwolk. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 15°C langs de kust tot lokaal 21°C in het oosten en zuidoosten. De westelijke wind is overwegend matig.

In de avond en komende nacht  is het droog en is er weinig bewolking. De minimumtemperatuur ligt tussen 4°C in het noorden en oosten en 9°C langs de kust. De wind is eerst zwak en veranderlijk maar wordt in de loop van de nacht zwak tot matig uit een zuidelijke richting.

Donderdag overdag blijft het droog is er aanvankelijk veel ruimte voor de zon, wel komt er in de loop van de dag van het zuidwesten uit wat sluierbewolking. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 17°C langs de noordwestkust tot lokaal 23°C in het zuidoosten. De zuidelijke wind is zwak tot matig. In de loop van de dag wordt de wind overal zuidwestelijk en is overwegend matig.

Vooruitzichten

Overgang naar wisselvallig weer met temperaturen rond of iets onder normaal.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

woensdag 29 mei tot en met woensdag 05 juni

Grote (80%) kans op aanhoudend wisselvallig weer met temperaturen rond of iets onder normaal.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn