Thursday 20 June
Weerman Jannes Wiersema

Toenemende bewolking en later vanmiddag van het westen uit regen

26 augustus 2018 door Jannes Wiersema

De bewolking neemt van het westen uit toe, vanaf het einde van de middag gevolgd door regen. De maximumtemperaturen  van 17°C langs de kust tot lokaal 20°C in het Oosten. De zuidwestenwind neemt  toe naar matig, in de kustgebieden naar vrij krachtig en vlak aan zee naar hard, mogelijk stormachtig 3 – 8 Bft.

Kaart verwachtingen vandaag dag Kaart verwachtingen morgen nacht 

Vanavond is het vrijwel overal bewolkt en trekt de regen verder over het land,komende nacht is het bewolkt en zijn er perioden met regen. De zuidwestenwind is matig, aan zee hard, soms stormachtig 4 – 8 Bft. In de loop van de nacht neemt de wind langs de kust iets af. De minimumtemperatuur ligt rond de 14°C.

Morgen gaat het in de loop van de ochtend  vanuit het westen wat opklaren en wordt het overwegend droog. In de middag kan lokaal wat (mot)regen of een lichte bui voorkomen. De wind draait van zuidwest naar west en is matig, aan zee vrij krachtig tot krachtig 3 – 6 Bft. De middagtemperatuur ligt rond de 19°C.

Vooruitzichten

Tot en met woensdag temperaturen rond tot iets boven normaal,verder is het Licht wisselvallig, met vooral op woensdag regenachtig weer. Vanaf donderdag overgang naar  meer stabiel en tijdelijk koeler weertype.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

zondag 02 september tot en met zondag 09 september

Rustig en droog weertype met elke dag 20% kans op neerslag,verder in de nacht en ochtend kans op wat mist. Temperaturen boven normaal, geleidelijk afnemend naar normaal.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn