Tuesday 23 July
Weerman Jannes Wiersema

Van het zuiden uit enige tijd regen.

07 november 2019 door Jannes Wiersema

Het is op de meeste plaatsen bewolkt en lokaal valt er lichte (mot)regen. Een actiever neerslaggebied bereikt het zuidwesten later vanochtend. Deze regenzone trekt langzaam noordwaarts over het land en bereikt het noorden pas halverwege de middag. In het zuiden wordt het dan weer droog en klaart het deels op, een enkele bui blijft echter wel mogelijk. De middagtemperatuur ligt rond 10°C. De zuidoostelijke wind is matig, aan zee vrij krachtig. In de middag draait de wind naar zuid tot zuidwest en neemt aan zee toe naar (vrij) krachtig.

Komende nacht zijn er brede opklaringen en blijft het vrijwel overal droog. Alleen in het noordwestelijk kustgebied is er kans op een bui. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 3°C met lokaal vorst aan de grond. De zuidelijke wind is zwak tot matig.

Morgen overdag zijn er perioden met zon en blijft het droog. De middagtemperatuur wordt ongeveer 9°C. De overwegend zwakke, aan zee matige wind is zuidelijk, later veranderlijk.

Vooruitzichten

Wolkenvelden en vooral later in de periode soms wat regen. De temperatuur ligt rond of net onder de normaal.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

Donderdag 14 november tot en met Donderdag 21 november

De dagelijkse neerslagkans ligt rond 40% en de temperatuur ligt waarschijnlijk enkele graden beneden de normaal (ca. 70% kans).

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn