Monday 15 April
Weerman Jannes Wiersema

Van het zuidwesten uit (mot)regen

05 december 2018 door Jannes Wiersema

Vanochtend kan er in het noordoosten en uiterste oosten eerst nog lokaal een mistbank voorkomen,met daar ook nog eerst wat zon. De bewolking wordt dikker en in het zuidwesten valt al af en toe regen. Vanaf vanmiddag kan het ook elders af en toe regenen, met name in de avond. De maximumtemperatuur wordt pas aan het einde van de avond bereikt en varieert van 6°C in het noordoosten tot 10°C in het zuidwesten. De zuidoostenwind is zwak tot matig, boven het IJsselmeer en aan zee (vrij) krachtig. In de loop van de avond wordt de wind zuidelijk.

In de nacht naar donderdag is het bewolkt met af en toe (mot)regen. De temperatuur loopt verder op en aan het einde van de nacht is het ongeveer 11°C. De wind draait van zuid naar zuidwest en is matig, aan de kust af en toe vrij krachtig.

Donderdag is het bewolkt met af en toe nog wat (mot)regen. Pas in de avond gaat het harder regenen. De middagtemperatuur ligt rond 12°C. De wind is zuidwestelijk en matig, aan de kust neemt de wind in de middag toe naar (vrij) krachtig.

Vooruitzichten

De eerste dagen zacht en wisselvallig met veel regen. Begin volgende week kouder en een afnemende neerslagkans.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

woensdag 12 december tot en met woensdag 19 december

De eerste dagen waarschijnlijk vrij koud en overwegend droog. Daarna neemt de kans op een overgang naar minder koud en natter weer geleidelijk toe naar 40%.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn