Saturday 20 July
Weerman Jannes Wiersema

Vandaag een enkele bui,verder geregeld wat zon

30 november 2018 door Jannes Wiersema

Opklaringen boven de westelijke helft van het land breiden zich langzaam in oostwaartse richting uit. Het is op de meeste plaatsen droog, maar langs langs de kust en later ook in noorden komen ook enkele buien voor. Met maxima rond 11°C wordt het vrij zacht. De wind is zuid tot zuidwest en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer (vrij) krachtig. In de loop van de dag neemt de wind iets af.

In de nacht naar zaterdag wisselen opklaringen en wolkenvelden elkaar af en langs de kust is nog steeds een enkele bui mogelijk. De minimumtemperatuur ligt rond 5°C, vlak aan zee enkele graden hoger. De wind is zuid tot zuidwest en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Zaterdag overdag neemt de bewolking van het westen uit snel toe en vanaf het einde van de ochtend breidt een gebied met regen zich uit over het land. De temperaturen komen in de middag niet boven de 8°C uit, in de avond loopt de temperatuur verder op naar boven de 10°C. De wind is zuid en neemt toe naar matig tot vrij krachtig, langs de kust en boven het IJsselmeer naar krachtig, mogelijk hard. In de avond draait de wind naar zuidwest en neemt iets in kracht af.

Vooruitzichten

Wisselvallig en zacht met van tijd tot tijd regen, dinsdag tijdelijk droger met soms ook zon.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

vrijdag 07 december tot en met vrijdag 14 december

Vrij grote kans (60%) op een aanhoudend wisselvallig en vrij zacht weertype. De kans op een kouder weertype bedraagt ca. 20%.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn