Tuesday 21 May
Weerman Jannes Wiersema

Vandaag geregeld zon en maandag enkele (onweers-)buien.

09 juni 2019 door Jannes Wiersema

Vandaag wisselen zon en enkele wolkenvelden elkaar af en blijft het droog. De middagtemperatuur wordt ca. 20°C, vlak aan zee blijft het enkele graden koeler. De wind is zwak tot matig, eerst zuidwest, wordt later veranderlijk en komt in de avond uit het noordoosten.

Komende nacht is het half tot zwaar bewolkt en kan er een enkele bui voorkomen. De minimumtemperatuur ligt omstreeks 12°C en er staat een zwakke tot matige noordoostelijke wind.

Morgen  schijnt de zon af en toe. In de ochtend is een enkele bui mogelijk, in de middag en avond komen er meer buien voor met daarbij kans op onweer. De middagtemperatuur loopt uiteen van 18°C aan zee tot lokaal 25°C in het noordoosten. De wind komt overwegend uit het noordoosten en is boven land matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, in het noordelijk kustgebied af en toe krachtig, 6 Bft. In de loop van de middag draait de wind in het zuiden naar zuid en is matig.

Vooruitzichten

Met name dinsdag en woensdag geregeld buien of buiige regen. De temperaturen liggen veelal rondom het langjarig gemiddelde.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

zondag 16 juni tot en met zondag 23 juni

Licht wisselvallig weertype met geregeld zon maar ook af en toe een bui. De temperatuurverwachting is onzeker, maar waarschijnlijk enkele warmer dan normaal. De kans op neerslag ligt rond 30%.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn