Sunday 25 February
Weerman Jannes Wiersema

Vandaag soms wat buiige regen, morgen meest droog en meer zon.

01 april 2017 door Jannes Wiersema

Het is bewolkt en lokaal ook nevelig. In het zuiden van het land regent het wat. De neerslag trekt vanochtend van zuid naar noord over het land. Vanmiddag zijn er ook opklaringen maar ontstaan vooral landinwaarts enkele buien, in het oosten mogelijk met onweer. De maxima liggen rond 15°C, in het oosten enkele graden hoger. De wind is zwak tot matig en komt vanochtend uit zuidelijke richtingen, vanmiddag wordt de wind overal meer zuidwest.

 Kaart verwachtingen vandaag dag

Vannacht zijn er opklaringen en er ontstaat er plaatselijk mist. De minimumtemperatuur ligt rond 5°C. De wind is zuidwestelijk en zwak, langs de kust soms matig.

Zondag overdag zijn er perioden met zon, op een enkele buitje in het oosten na blijft het meest droog. De middagtemperatuur ligt rond de 16°C. De wind is zwak tot matig en draait in de loop van de dag van zuidwest naar noordwest.

Vooruitzichten

Perioden met zon en overwegend droog. Middagtemperaturen rond 14°C, vanaf woensdag tijdelijk iets lager.

foto van Jannes Wiersema.

Vooruitzichten lange termijn

zaterdag 08 april tot en met zaterdag 15 april

Aanvankelijk een grote kans op overwegend droog weer met temperaturen boven het langjarig gemiddelde. Later in de periode neemt de kans op regen toe naar 60% en doet de temperatuur waarschijnlijk een stapje terug.

foto van Jannes Wiersema.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn