Saturday 15 June
Weerman Jannes Wiersema

Vandaag zon en sluierwolken, woensdag overwegend bewolkt en af en toe regen

09 januari 2018 door Jannes Wiersema

Vandaag is er veel sluierbewolking waar de zon meestentijds nog wel doorheen komt. Het blijft overal droog. De middagtemperaturen lopen uiteen van 3°C in het noorden tot ongeveer 7°C in het zuidoosten. De wind neemt af naar zwak tot matig en wordt zuidoost, later zuidelijk.

Kaart verwachtingen vandaag dag Kaart verwachtingen morgen nacht Waarschuwing land 0 new

Vanavond en komende nacht hebben we een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Lokaal zou er wat lichte regen kunnen vallen maar in langdurige opklaringen zou er ook mist kunnen ontstaan. De minima variëren van ongeveer 1 °C in het noordoosten tot 5°C in het zuiden. De zuidelijke wind is zwak, aan de kust matig.

Woensdag overdag is het bewolkt en van tijd tot tijd valt er wat regen. De maxima liggen rond 8°C. De wind is zuidelijk, zwak tot matig.

Vooruitzichten

Bewolkt en meest droog, donderdag en vrijdag kans op mist. De maximumtemperatuur ligt met ca. 6°C rond normaal, de minima liggen meestal enkele graden boven nul. Vanaf maandag wisselvalliger.

foto van Jannes Wiersema.

Vooruitzichten lange termijn

dinsdag 16 januari tot en met dinsdag 23 januari

Grote kans (ca. 70%) op een wisselvallig weertype met temperatuur rond of iets boven normaal. Daarnaast is er een 30% kans op een rustiger weertype met kans op lichte vorst in de nacht.

foto van Jannes Wiersema.

Bron: KNMI

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn