Monday 27 May
Weerman Jannes Wiersema

Vandaag zonnig en zeer zacht, in de avond in het westen wat regen.

18 februari 2019 door Jannes Wiersema

Het is vandaag weer op veel plaatsen zonnig, in het noordwesten komen er geleidelijk ook wolkenvelden. In de avond raakt het van het westen uit bewolkt en gaat het in de westelijke helft geleidelijk af en toe  licht regen. De middagtemperaturen variëren van 10°C op de Wadden tot lokaal 17°C in het zuidoosten. De wind is zuid tot zuidwest en meest matig.

In de nacht trekt de zone met af en toe regen over het midden en oosten naar Duitsland en klaart het vooral in het westen weer op. De minimumtemperatuur ligt omstreeks 6°C. De wind draait in de loop van de nacht naar zuidwest tot west en is zwak tot matig, aan zee geleidelijk vrij krachtig.

Morgen zijn er aan de westkust zonnige perioden. Landinwaarts overheerst de bewolking en schijnt de zon slechts af en toe. Met name in het noordoosten kan er een enkele bui voorkomen, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. De middagtemperatuur komt uit rond 10°C. Er staat een matige, aan zee vrij krachtige wind uit west tot zuidwest.

Vooruitzichten

Overgang naar zacht, zonnig weer met in de nacht en ochtend toenemende kans op mist.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

maandag 25 februari tot en met maandag 04 maart

Geleidelijk naar ongeveer 60% toenemende kans op wisselvallig meer bewolking en soms regen. De kans is groot (meer dan 90%) dat de temperaturen rond of boven normaal blijven.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn