Thursday 20 June
Weerman Jannes Wiersema

Vanmiddag met name in het noorden en oosten enkele (onweers)buien.

28 juli 2019 door Jannes Wiersema

In de zuidelijke helft is er vrij veel bewolking en in het zuiden valt er af en toe buiige regen. Elders is het droog en zijn er vandaag zonnige perioden. In de loop van de middag ontstaan met name in het noorden en oosten lokaal enkele regen- of onweersbuien. De maxima lopen uiteen van 21°C in Zeeland tot 30°C lokaal in het oosten. Er staat een zwakke tot matige noordoostelijke wind, in het zuiden en zuidwesten blijft de wind uit het westen waaien.

Komende nacht klaart het in het zuiden van het land op. In het noorden zijn er wolkenvelden aanwezig en kan er nog een enkele bui voorkomen. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 14°C in het zuiden tot 18°C in het noordoosten. De wind is zuidwestelijk en zwak, aan zee mogelijk matig.

Morgen zijn er perioden met zon, in de ochtend komt er in het noordoosten meer bewolking voor en regent het af en toe. De maximumtemperaturen variëren van 22°C in de kustgebieden tot ongeveer 26°C in het oosten van het land. De wind komt uit westelijke richtingen en is zwak tot matig.

Vooruitzichten

Tot en met dinsdag droog, zonnig en vrij warm. Vanaf woensdag wisselvallig met elke dag wat regen of een bui en temperaturen rond normaal.

Vooruitzichten lange termijn

Zondag 04 augustus tot en met Zondag 11 augustus

Grote kans op voortzetting van het wisselvallige weertype met temperaturen rond normaal, al is er met name in het weekeinde ook een kleine kans op een stabieler en rustiger weertype.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn