Saturday 20 July
Weerman Jannes Wiersema

Vanochtend veel bewolking,soms wat lichte buitjes maar ook soms wat zon. Vanmiddag van het westen uit brede opklaringen

01 september 2019 door Jannes Wiersema

Vanochtend is het op veel plaatsen bewolkt met in het oosten  nog af en toe wat lichte regen/motregen regen. In de middag klaart het van het westen uit op en zijn er perioden met zon. Later in de middag en in de avond is er vooral in de kustprovincies kans op een bui. De maximumtemperatuur ligt tussen 19 en 22°C. De wind is matig uit west tot noordwest, langs de kust lokaal vrij krachtig.

Komende nacht is het wisselende bewolkt en komen vooral in de noordelijke helft van het land enkele buien voor. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 8°C plaatselijk in het oosten tot 13°C aan zee. Er staat een zwakke tot matige westelijke wind, mogelijk is de wind aan zee af en toe vrij krachtig.

Morgen begint met half tot zwaar bewolkt met vooral in het noorden en oosten nog een enkele bui. In de loop van de dag komt de zon van het zuidwesten uit steeds vaker tevoorschijn en wordt het overal droog. In de avond zijn er overal brede opklaringen. De middagtemperatuur ligt tussen 18°C in het noordelijk kustgebied en 21°C in het zuidoosten. De wind is meest matig uit westelijke richtingen. In de avond draait de wind naar zuidwest en neemt aan zee toe naar vrij krachtig.

Vooruitzichten

Dinsdag rustig weer. Woensdag en zaterdag passeren storingen, dan een grote kans op neerslag. Op de overige dagen 30-40% kans op neerslag. Temperaturen rond of net onder het langjarig gemiddelde.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

Zondag 08 september tot en met Zondag 15 september

30-40% kans op temperaturen rond het langjarig gemiddelde en ca. 50% kans op temperaturen daaronder. Elke dag circa 30% kans op neerslag.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn