Saturday 18 May
Weerman Jannes Wiersema

Veel bewolking en kans op een bui.

19 november 2018 door Jannes Wiersema

Het is overwegend bewolkt, op enkele plaatsen kan ook af en toe de zon te voorschijn komen. Verspreid  is er een  kans op een enkele  regenbui,met voorkeur voor het Waddengebied. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 8°C in het noorden tot 4°C in het zuidoosten. De wind komt uit het noordoosten en is matig, lokaal mogelijk vrij krachtig en aan de kust en boven het IJsselmeer krachtig 4 – 6 Bft. In de avond neemt de wind boven het IJsselmeer en het noordwestelijk kustgebied toe naar krachtig tot hard, 6-7 Bft.

In de avond en nacht is het droog en bewolkt. De minimumtemperaturen liggen tussen 3°C in het noorden en rond het vriespunt in het uiterste zuidoosten. De noordoostenwind is vrij krachtig, op het IJsselmeer en aan de kust krachtig tot hard, 6-7 Bft.

Morgen is het op de meeste plaatsen bewolkt en eerst vrijwel overal droog, in de loop van de middag valt er, vooral in het noorden wat lichte regen. In de avond kan deze overgaan in lichte sneeuw. De maximumtemperatuur ligt rond 4°C. De wind draait naar oost en neemt in het binnenland af naar matig, in de kustgebieden en boven het IJsselmeer naar (vrij) krachtig. In het Waddengebied blijft de wind krachtig tot hard.

Vooruitzichten

Wisselend bewolkt en aanvankelijk mogelijk wat (winterse) neerslag. De temperaturen komen overdag geleidelijk richting de normale waarden.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

maandag 26 november tot en met maandag 03 december

Vrij grote kans (60%) op een iets wisselvalliger weertype en temperaturen die rond of iets onder de normale waardes liggen.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn