Monday 4 March
Weerman Jannes Wiersema

Veel bewolking, later kans op wat lichte regen. Morgen warmer.

15 juli 2017 door Jannes Wiersema

Vanochtend is de zon nog hier en daar te zien en in het noorden en oosten valt zeer lokaal een lichte bui. In de loop van de dag wordt de bewolking van het westen uit dikker en vanaf de tweede helft van de middag is er met name in het westen en noorden kans op wat lichte (mot)regen. De maximumtemperatuur ligt rond 21°C. Er staat een overwegend matige westenwind, in het noorden is de wind noordwestelijk. In de loop van de middag en avond draait de wind naar het zuidwesten.

Kaart verwachtingen vandaag dag 

Komende nacht is het bewolkt en lokaal kan lichte (mot)regen vallen. De minimumtemperatuur ligt rond 14°C. Er staat een zwakke, aan zee matige zuidwestenwind.

Zondag overdag blijft er veel bewolking aanwezig, hoewel hier en daar een enkele opklaring mogelijk is. Vooral in het noorden kan wat (mot)regen vallen. De middagtemperatuur lopen uiteen van 20°C in het noordelijke kustgebied tot lokaal 25°C in het zuiden. De zuidwestenwind is matig en draait in de loop van de dag naar west.

Vooruitzichten

Woensdag 25-30°C, in het zuidoosten tropisch warm, gevolgd door onweersbuien. Daarna maxima tussen 18 en 24°C met af en toe regen of een bui.

foto van Jannes Wiersema.

Vooruitzichten lange termijn

zaterdag 22 juli tot en met zaterdag 29 juli

Weinig verandering.

foto van Jannes Wiersema.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn