Saturday 18 May
Weerman Jannes Wiersema

Veel bewolking, met in het noorden soms wat motregen.In het zuiden ook opklaringen.

27 december 2018 door Jannes Wiersema

Vandaag is het in het noorden bewolkt,met soms wat lichte motregen. In het zuiden schijnt de zon ook af en toe, maar komt er wel vrij veel dunne hoge bewolking voor. De maxima liggen tussen 4°C in het zuiden en 7°C in het noordelijk kustgebied. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is overwegend zwak.

Vanavond en komende nacht  breidt de bewolking vanuit het noorden zich langzaam zuidwaarts uit. Uit de bewolking valt plaatselijk wat lichte regen of motregen. De minima liggen tussen 6°C in het noordelijk kustgebied en -3°C in het uiterte zuiden, waar het het langst opgeklaard blijft. De wind komt uit zuidwestelijke richtingen en is zwak.

Morgen is het bewolkt en valt er af en toe wat lichte regen of motregen. In Limburg kunnen er nog enkele opklaringen voorkomen. De maxima liggen tussen 4°C in het zuiden en 8°C in het noordwesten. De wind is west tot zuidwest, zwak, aan de kust matig.

Vooruitzichten

Rustig weertype met veel bewolking, het is vrij zacht. In het weekend kan er lokaal lichte regen vallen.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

donderdag 03 januari tot en met donderdag 10 januari

Aanvankelijk rustig en droog weer. Vanaf 5 januari neemt de dagelijkse neerslagkans beduidend toe (ca. 60%). De kans op temperaturen rond of boven het langjarig gemiddelde bedraagt ca. 70%, de kans op een kouder weertype bedraagt 30%.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn