Monday 15 April
Weerman Jannes Wiersema

Vrij zonnig en warm met veel wind.

18 september 2018 door Jannes Wiersema

Vandaag is het vrij zonnig,maar in het westen in de loop van de dag wolkenvelden maar het blijft overal droog. De middagtemperaturen stijgen naar 20°C in het noordwestelijk kustgebied tot 28°C in het oosten en zuidoosten. De zuid- tot zuidoostenwind is zwak tot matig, langs de kust vrij krachtig 2 – 5 Bft. De wind ruimt in de loop van de middag naar zuidwest en neemd verder toe naar matig tot vrij krachtig, in de kustgebieden naar krachtig tot hard 4 – 7 Bft. In het noordwestelijk kustgebied zijn vanmiddag windstoten mogelijk van rond de 70 km/uur. In de avond neemt de wind weer gelijdelijk weer af.

Komende avond en nacht zijn er flinke opklaringen en blijft het droog. De minima dalen naar rond de 14°C uit. De zuidwestenwind neemt af naar zwak tot matig 2 – 4 Bft, aan de kust naar vrij krachtig 5 Bft.

Morgen zijn er landinwaarts opnieuw flinke perioden met zon, langs de westkust zijn er van tijd tot tijd wolkenvelden. Het blijft overal droog en de middagtemperatuur opnieuw van 20°C aan zee tot 27°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig 4 – 5 Bft.

Vooruitzichten

Donderdag nog vrij warm en droog,vanaf vrijdageen paar wisselvallige dagen met perioden met regen en buien. Temperaturen schommelen rond rond de normale  waarden voor de tijd van het jaar van 17 graden.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

dinsdag 25 september tot en met dinsdag 02 oktober

Een overwegend droog weertype met meer zonneschijn,met temperatuur rond normaal voor eind September.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn