Tuesday 23 July
Weerman Jannes Wiersema

Vrij zonnig, later toenemende bewolking en regen. Maandag regen.

17 november 2019 door Jannes Wiersema

Het is vanochtend vrijwel onbewolkt en in het zuiden komen eerst enkele mistbanken voor. Deze lossen in de loop van de ochtend op. Verder is het vandaag vrij zonnig, maar in de middag komt van het oosten uit bewolking binnen drijven die geleidelijk dikker wordt. In de loop van de avond gaat het regenen, in de heuvels van Zuid-Limburg zou de regen vergezeld kunnen gaan van wat natte sneeuw. De zuidoostelijke wind draait in de loop van de dag naar het noorden en is zwak tot matig. De middagtemperatuur ligt rond 7°C.

Komende nacht is het bewolkt en zijn er perioden met regen. In de heuvels van Zuid-Limburg valt mogelijk ook natte sneeuw. De minimumtemperatuur varieert tussen 6°C in de noordwestelijke helft en ca. 2°C in het zuidoosten. De noordelijke wind is matig, langs de kust krachtig. In de loop van de nacht neemt de wind langs de kust toe naar hard, 7 Bft.

Morgen is het eveneens bewolkt en er zijn perioden met regen, in de middag wordt het van het oosten uit droger. Vooral in de westelijke helft kan de neerslag langdurig zijn, lokaal valt er 15-25 mm. De middagtemperatuur ligt tussen 5°C in het zuidoosten en 8°C in het noordwesten. De wind is in de westelijke helft van het land noordelijk en zwak tot matig, langs de kust (vrij) krachtig. In de oostelijke helft is de wind zwak en veranderlijk.

Vooruitzichten

Overwegend droog met eerst zonnige perioden, tegen het weekeinde meer bewolking. Geleidelijk minder koud.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

zondag 24 november tot en met zondag 01 december

Grote (90%) kans op licht wisselvallig weer met temperaturen rond of boven normaal, vooral in de nacht.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn