Monday 27 May
Weerman Jannes Wiersema

Vrij zonnig, maar in het zuiden meer bewolking en kleine kans op een bui.

09 april 2019 door Jannes Wiersema

In het noorden is het vrij zonnig. In het zuiden is er eerst nog lokaal mist en komt er meer bewolking voor. In het uiterste zuiden is tevens een kleine kans op wat (buiige) regen. De middagtemperaturen lopen uiteen van 10°C op de Wadden tot 16°C in het midden en zuiden. De noordoostelijke wind, is matig, in het zuiden zwak tot matig en in de kustgebieden vrij krachtig tot krachtig.

Komende avond en nacht is het helder, alleen in het zuiden van Limburg komt nog bewolking voor. De minima liggen tussen 5°C in het uiterste zuidoosten en -1°C in het noordoosten. De wind is zwak tot matig uit noordoost, aan de kust (vrij) krachtig.

Morgen is het zonnig en schraal. De middagtemperatuur ligt tussen 8°C in het Waddengebied en 14°C plaatselijk in het zuiden. De noordoostenwind is overwegend matig, aan de kust af en toe (vrij) krachtig.

Vooruitzichten

Zonnige perioden en op vrijdag en zaterdag kleine kans op neerslag. Het wordt te koud voor de tijd van het jaar met kans op vorst aan de grond, op sommige plaatsen lichte vorst en maxima die halverwege de periode niet boven de 10°C uitkomen.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

dinsdag 16 april tot en met dinsdag 23 april

Er is 70% kans op een overwegend droog weertype met temperaturen die oplopen naar waarden rond of iets boven het langjarig gemiddelde. Er is 30% kans op een wisselvallig en koel weertype.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn