Monday 4 March
Weerman Jannes Wiersema

Wisselend bewolkt en een enkele bui.

08 september 2019 door Jannes Wiersema

Vandaag is het wisselend bewolkt en vooral in de kustprovincies en in het uiterste oosten komt een aantal buien voor. Langs de (zuid)oostgrens is er meer bewolking en vanmiddag is daar een bui met onweer niet geheel uitgesloten. In de avond sterven de meeste buien uit. De maximumtemperatuur ligt rond 17°C. Er staat een zwakke tot matige noordwestelijke wind, vanavond draait de wind naar west tot zuidwest.

In de nacht naar maandag zijn er brede opklaringen en plaatselijk ontstaat mist, vooral in het noorden en oosten. De minima lopen uiteen van 11 °C aan de kust tot 5°C plaatselijk landinwaarts. De wind is overwegend zwak uit zuidwest tot west.

Morgen zijn er perioden met zon en op veel plaatsen blijft het droog. De grootste kans op een bui lijkt weggelegd voor het westen en noorden. De maximumtemperatuur ligt rond 18°C. De westelijke wind is zwak tot matig.

Vooruitzichten

De droge momenten overheersen en er is af en toe ruimte voor de zon. Met name woensdag ook enige tijd regen. Middagtemperaturen over het algemeen net onder 20°C, donderdag er iets boven.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

Zondag 15 september tot en met Zondag 22 september

Waarschijnlijk (70-80% kans) een rustig en droog weertype met een onzekere temperatuurverwachting. De kans op temperaturen van 20°C of hoger bedraagt 60%, warm nazomerweer met temperaturen rond 25°C is niet waarschijnlijk (20-30% kans). Er is echter ook 40% kans op temperaturen beneden de normale waarden voor de tijd van het jaar (ca. 19°C overdag).

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn